Dansk Fjernvarmes årsmøde

Den 27.-28. oktober 2022 inviterer Dansk Fjernvarme til årsmøde i Tivoli Hotel & Congress Center i Købwnhavn. Det er 64. gang årsmødet afholdes og Logimatic vil deltage i selskab med Picca Automation.

Ved årsmødet vil der være mere end 2.000 deltagere og med temaet ”Fart på et grønt Danmark” vil der være noget for alle deltagere. Messen vil kredse omkring den energikrise, som vi står overfor i dag. Dansk Fjernvarme selv byder op til en god diskussion om hvordan vi får mere fart på den grønne omstilling og vil facilitere dette ved oplæg fra nuværende mininstre og eksperter indenfor energiområdet. Politik, teknik og de nyeste trends skal vendes og Logimatic står sammen med Picca klar til at fortælle mere om hvordan vi kan bidrage til et grønnere Danmark. Vi ser frem til at se forskellige idéer om hvordan vi sikrer en grønnere og stærkere forsyning i fremtiden.

Leverandør til forsyningsvirksomheder

Vi har i mange år været en troværdig partner for forsyninger landet over. Vi deltager ved Dansk Fjernvarmes årsmøde for at kommunikere med eksisterende partnere, danne nye relationer og tilegne os ny viden. Vi vil finde ud af hvilken rolle vi kan spille, når det kommer til at få fart på et grønnere Danmark. Vi håber på at vi, i vores nye styrkede organisation, kan se hvordan vores kompetencer kan bidrage til at få fart på, og at vi kan tilføre noget værdi til branchen.

Vi ses i København d. 27. & 28. oktober

Sammen med Picca Automation ser vi frem til at deltage ved messen i Tivoli Hotel & Congress Center. Vi er spændte på hvad andre virksomheder i branchen forestiller sig kan sætte fart på så vigtigt et emne. Grøn omstilling er vigtigt, for at sikre en stabil forsyning i fremtiden.

Du finder Logimatic og Picca Automation ved stand 50 i ballonsalen, både torsdag og fredag. Vi glæder os til at se jer!

Hvis du ønsker mere information om Dansk Fjernvarmes årsmøde findes de her.

Om Logimatic

Logimatic er en ingeniør- og teknologivirksomhed, som i mere end 30 år har leveret kvalitetsløsninger på tværs af brancher. Vi er en anerkendt partner indenfor forsyning og er leverandør indenfor blandt andet fjernvarme og spildevand. Læs mere om hvilke systemer Logimatic tilbyder her.