Ajour 2022 erhvervskonference i samarbejde med Picca Automation

På denne side finder du info om AJOUR og vores deltagelse i 2022.

Ajour erhvervskonference afholdes d. 24. og 25. november 2022 i Odense Congress Center. Konferencen er et mødested for maskinmestre og andre med fokus på ledelse og teknologisk innovation.

Vi glæder os til at møde både eksisterende og nye kunder, samarbejdspartnere og forhåbentligt nogle maskinmestre, der vil høre mere om hvad vi har at byde på. Både om om vores ydelser, Logimatic som arbejdsplads eller hvordan vi ser på den grønne omstilling – eller måske noget helt andet. Vi står klar med den viden og assistance du måtte have brug for.

I vil kunne finde os på konferencen i selskab med Picca Automation, da vi er i gang med en fusion. Det er selskaberne Picca, Acobia, Inuatek, AN-Group og Logimatic der fusionerer. Vores samlede domæneviden,
kapacitet og kompetencer skal skabe udvikling til gavn for medarbejdere og kunder. Læs mere om fusionen. Vi glæder os til at se jer på AJOUR erhvervskonference og messe 2022!

Du kan læse mere om Ajour på Maskinmestrenes Forenings hjemmeside.

Hvad er AJOUR?

Ajour afholdes af maskinmestrenes forening, hvis mission er at udvikle og styrke værdien af maskinmesterprofessionen. Maskinmesterforeningen ønsker at være en nøglespiller i den grønne omstilling. Det er en målsætning vi deler i Logimatic, og det bliver spændende at se hvordan maskinmesterforeningen ser på fremtiden indenfor grøn omstilling indenfor faget. I Logimatic har vi mange stærke kompetencer i organisationen og dette skyldes ikke mindst vores dygtige maskinmestre, som vi er stolte af at kalde kollegaer.

Vi glæder os til at høre på oplæg og snakke med øvrige deltagende. Dette er en spændende konference for Logimatic og Picca, da flere udstillere kommer fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri og automation. Det er nogle af de brancher vi berører mest, hvorfor vi håber på at møde flere af vores eksisterende partnere på messen. Samtidigt vil vi få muligheden for at få indsigt fra første række, i hvor branchen trækker henad og hvilke udfordringer der ses. Det er en klar mulighed for, at føre en god dialog med både eksisterende og potentielle kunder, om hvad vi kan bidrage med.

Hvad er årets tema?
Grøn omstilling

Bæredygtighed er et af nøgleordene for maskinmestrenes forening. En del af deres vision er at være en af nøglespillerne i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Det er noget vi ønsker at tage del i og stræber efter at være blandt frontløberne, når det kommer til at sikre en stærkere og grønnere industri i fremtiden. Derfor glæder vi os meget til at høre, hvad de forskellige oplæg fortæller os om mulighederne for yderligere grønne tiltag. Vi er altid interesserede i at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med den grønne omstilling.

HVOR? HVORNÅR?
Praktiske info om AJOUR 2022

Konferencen vil foregå i Odense Congress Center, som ligger på Ørbækvej 350, 5220 Odense. Program og tilmeldelse til konferencen findes her. Logimatic og Picca Automation har stand 3827 og den komplette liste over udstillere kan findes her. Vi vil fortælle om de løsninger vi tilbyder og byder gerne ind med unikke løsningsforslag. Så hvis du har en problemstilling du ønsker at drøfte, så står vi klar til at hjælpe dig.

Skal vi tage en snak til Ajour?

Vi glæder os til at deltage og snakke med kollegaer, maskinmestre og partnere. Vi ser frem til to lærerige dage og håber på at se dig ved vores stand.

Vi er 100 meter mestre i automation til forsyning, maritim, spildevand og fjernvarme. Derudover tilbyder skræddersyede løsninger til professionelle indenfor IT, automation, sikkerhed og marine/offshore. Vil du læse mere om de systemer vi tilbyder inden konferencen kan du finde vores systemer her.

Udstillere – Hvem kan du møde på standen?

Herunder finder du nogle af dem du kan møde til AJOUR 2022.

Bo Eckhardt, Key Account Manager, Logimatic
Klavs Vestergaard, Project Manager & Partner, Picca
Niels Thye, Project Manager & Forretningsudvikler, Picca